MENU
LUK MENU

Zoneterapi

Fødder, ører, tungen og pulsen afspejler kroppen.

Gennem fødderne kan man arbejde med alle kroppens muskler, knogler, nervebaner og meridianer. De er som et landkort over kroppen. Ved små tryk og massage under, over og lidt op ad underbenet afbalanceres kroppen.

Jeg benytter 5-elementteorien og TCM/Traditionel Kinesisk Medicin.  TCM er en forståelsesmodel, der rækker meget længere end den vestlige medicinske verden.

Zoneterapi er for alle og kan med fordel bruges til at vedligeholde et godt helbred. Behandlingen sætter gang i kroppens selvhelbredende kræfter. Zoneterapi kan ikke helbrede dig, men kan styrke din krop og psyke og lindre bivirkninger.

Jeg er uddannet muskulær zoneterapeut hos Dit Alternativ i Odense.

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..

Den bedste gave til mig selv

“I Dec. 2016 konsulterede jeg Jane for første gang efter anbefaling af en god bekendt. Jeg var i en situation, hvor jeg var sygemeldt med stress. Jeg havde svært ved at mærke mig selv både fysisk og mentalt.
Under mit stressforløb har jeg benyttet mig af flere tilbud, men mine behandlinger hos Jane har gjort en betydende forskel og hun har været et afgørende anker i min vej tilbage til en normal hverdag.
Jane har en helt speciel evne og et mod til at arbejde med krop og sind på en meget respektfuld måde. Hvilket har betydet for mig, at selvom det indimellem har gjort ondt både fysisk og mentalt, under og efter – kommer jeg tilbage, fordi hun gør netop den forskel, jeg har brug for.
At jeg har konsulteret Jane, er den bedste gave jeg har givet mig selv.”

Janne Børgesen