MENU
LUK MENU

Uddannelsen som Muskulær Zoneterapeut er en grundig zoneterapeut-uddannelse. I tillæg til den almindelige zoneterapeut-uddannelse giver den særlig indsigt og træning i at behandle kroppens bevægeapparat. Jeg er uddannet ved Zoneterapeutskolen Dit Alternativ i Odense. Den tilbyder den længste og mest omfangsrige uddannelse i Danmark med højt kvalificerede undervisere og få elever på holdene.

Uddannelsen som Akupunktør på Akupunktur Akademiet er en endnu længere uddannelse end zoneterapi-uddannelsen. Jeg er RAB registreret akupunktør med en PA (Praktiserende Akupunktør) eksamen. Jeg har valgt at tage overbygningen på Akademiet fordi, jeg elsker at dygtiggøre mig og er meget optaget af Kinesisk Medicin.

Mit medlemsskab af PA (Praktiserende akupunktører), Danske Terapeuter og RAB – registreringen er din garanti

PA stiller de højeste eksamenskrav på landsplan for deres medlemmer.
Medlemsskab af både PA og Danske Terapeuter er din garanti for at jeg efteruddanner mig og hele tiden opdaterer min viden og kompetencer.

     

Godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB)
Fordi jeg er RAB-godkendt kan du være sikker på at:
– min uddannelse er lovmæssigt grundfæstet
– du får den bedst mulige behandling indenfor det af dig valgte område
– jeg arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis

Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” og de fleste øvrige sundhedsforsikringer kan du få tilskud til zoneterapi og akupunktur, også som kombinerede behandlinger, hvis du vælger en RAB-zoneterapeut/akupunktør.

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..