MENU
LUK MENU

Uddannelsen som Muskulær Zoneterapeut er en grundig zoneterapeut-uddannelse. I tillæg til den almindelige zoneterapeut-uddannelse giver den særlig indsigt og træning i at behandle kroppens bevægeapparat. Jeg er uddannet ved Zoneterapeutskolen Dit Alternativ i Odense. Den tilbyder den længste og mest omfangsrige uddannelse i Danmark med højt kvalificerede undervisere og få elever på holdene.

Mit medlemsskab af FDZ og RAB-registreringen er din garanti
FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter) er Danmarks største brancheforening for zoneterapeuter. Foreningen arbejder løbende på at højne zoneterapien for færdiguddannede terapeuter og studerende.
Medlemsskabet af FDZ er din garanti for at jeg efteruddanner mig og hele tiden opdaterer min viden og kompetencer.

Godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB9
Fordi jeg er RAB-godkendt kan du være sikker på at:
– min uddannelse er lovmæssigt grundfæstet
– du får den bedst mulige behandling indenfor det af dig valgte område
– jeg arbejder professionelt ud fra en høj etisk standard og god klinisk praksis

Som medlem af Sygeforsikringen “danmark” og de fleste øvrige sundhedsforsikringer kan du få tilskud til zoneterapi og akupunktur, også som kombinerede behandlinger, hvis du vælger en RAB-zoneterapeut/akupunktør.

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..

Vigtig info vedr. Coronavirus

Hvis man har symptomer som feber, hoste, diarré, synkebesvær, vejrtrækningsbesvær - har opholdt sig i de lande, som udenrigsministeriet fraråder at rejse til, eller har haft kontakt med en smittemistænkt/smittet person, bedes man IKKE møde op på klinikken. Læs mere på www.coronavirus.dk.
Coronavirus