MENU
LUK MENU

Muligheder for tilskud

Sygeforsikringen “Danmark” giver tilskud til zoneterapi, når den udføres af en RAB-registreret terapeut, der indberetter elektronisk til “Danmark”. Der skal foreligge en lægelig stillet diagnose.

De fleste sundheds- og pensionsforsikringer yder også tilskud til zoneterapi. Både PenSam, Skandia, TopDanmark og Danica yder pt. tilskud.

Vilkår og procedurer kan være meget forskellige, og du bør kontakte din arbejdsplads/sundhedsforsikring for nærmere information.

Priser på behandlinger

1. konsultation:
Voksen (ca. 90 min) kr. 750,-
Barn 0-12 år (ca. 60 min) kr. 500,-

Efterfølgende behandlinger:
Zoneterapi voksen, (ca. 60 min) kr. 500,-
Zoneterapi barn 0-12 år, (ca.  45 min) kr. 375,-
Zoneterapi, akupunktur og/eller NADA (ca. 60 min) kr. 525,-
Kropsterapi mm. (ca. 90 min) kr. 750,-
Oscillationsakupunktur mod angst og allergi (ca. 45 min.) kr. 375,-

NADA kr. 75 ,- (For studerende, ledige pensionister) kr. 50,-

OBS: NADA kan ikke bookes online pt. Kontakt mig på 61701821 eller mail: jane@pluszonen.dk og aftal tid.

 

Rabat til studerende m.fl.
Kropsterapi mm. for studerende, ledige og pensionister, (ca. 90 min) kr. 650

Behandling i hjemmet er mulig. Kontakt mig og spørg for priser og vilkår.

Virksomhedsordning: Kontakt og spørg for vilkår og tilbud.

Betaling

Du kan betale med mobilepay og bankoverførsel.

Bankkonto: 6850-0000359473

Mobilepay: 50354 (kun 5 cifre).

 

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..

“I gennem min karriere som professionel cykelrytter med Tour de France-deltagelse har jeg prøvet alverdens behandlingsmetoder, og derfor har jeg heller ikke lyst til at spilde tiden på dårlige behandlinger/massage.
Men at jeg kom i gang med kropsterapi var lidt en tilfældighed. Jeg mødte Jane på en Triathlon-messe, hvor hun lavede prøvebehandlinger. Det var så godt at jeg bestilte en rigtig behandling på klinikken, og det er virkelig noget, jeg kan anbefale.”

Bekim Christensen, triathlet

Vigtig info vedr. Coronavirus

Hvis man har symptomer som feber, hoste, diarré, synkebesvær, vejrtrækningsbesvær - har opholdt sig i de lande, som udenrigsministeriet fraråder at rejse til, eller har haft kontakt med en smittemistænkt/smittet person, bedes man IKKE møde op på klinikken. Læs mere på www.coronavirus.dk.
Coronavirus