MENU
LUK MENU

Selvkærlig yoga er en holistisk helhedstræning – en træning for både krop og sind.

Jeg har undervist i ManuVision-træning siden 2015 – med tiden er træningsformen blevet en god blanding af både MV-træning og yoga med et kropsterapeutisk mindset. Kroppen har mange “fortællinger” og kan holde fast fysisk og mentalt. Ved at kombinere disse træningsformer, arbejdes kroppen igennem fra top til tå med omsorg og nærhed.

På denne måde kan du blive mere bevidstgjort samt begynde at give efter på mentale spændinger og blive mere smidig i både krop & sind. Der løsnes med særlige bevægelser – især fødderne ”fodres med kærlige fodøvelser”- og derigennem skabes jordforbindelse.

Vejrtrækningen kommer i fokus og der arbejdes med relationen til dig selv gennem dynamiske, nænsomme og blide yoga-øvelser. Kroppen trænes til at kunne mærke, hvor du spænder op eks. når livet er svært, og giver dig muligheden for at give dig selv mere plads.

Til sidst i træningen arbejdes der oftest med dybe stræk (sommetider to og to øvelser), som gavner og påvirker meridian-banerne.  Eller der afsluttes med mediation.

Selvkærlig kropstræning:                                                                      

  • gør dig mere smidig
  • stimulerer kredsløbet
  • giver større kropsbevidsthed
  • styrker kroppens ydeevne
  • træner nærværet til dig selv

De næste hold starter i uge 16 (gratis hold denne uge)

Fra uge 17 opstarter følgende hold:

Tirsdage 16.15 – 17.30 (9 x i alt, Pris: 900 kr.)

Tirsdage 18.00-19.15 ( 9 x i alt, Pris: 900 kr.)

Torsdag 16.15 – 17.30 ( 8 x i alt, Pris: 800 kr.)

Er du forhindret en eller flere gange, er du velkommen til at give/sælge din plads til en god ven – giv mig blot besked om, hvem der kommer i stedet for dig.

Book din plads online her – hop frem til henholdsvis uge 16 og uge 17 i booking kalenderen.

 

Spændinger og blokeringer

Behandling med Zone- og kropsterapi kan løsne dine spændinger og blokeringer i krop og sind.

Bestil tid, klik her.

Kunne du tænke dig Manuvision i din klub eller forening?

Jeg kommer gerne ud til Jeres forening eller hvis du/I kan samle min. 10 deltagere til et forløb med ManuVision-træning.

Det kan både være i dag- eller aftentimerne.

Fredericia Løbeklub:

“Vi i Fredericia Løbeklub er en stor flok glade motionister, der bruger masser af tid på at løbe på landevejen og i skoven. Men mange af os er ikke smidige i led og muskler og vi får ofte ikke opvarmet og afspændt godt nok.

Derfor inviterede vi Jane ud i klubben til en ugentlig manuvisiontræning for ca. tilmeldte 20 løbere, hvor successen er gentaget på 3. sæson.
Træningen har bestået af mangeartede øvelser og stillinger, som løbere aldrig har været i og som tydeligvis løser op for stivhed i kroppen og arbejder med smidighed og styrke.

Et fantastisk supplement til løb og god træning til hele kroppen for enhver.

Vi håber, at vi kan kan få Jane ud igen til vintersæsonen.

Mange glade løbehilsner fra Fredericia Løbeklub”