MENU
LUK MENU

Selvkærlig kropstræning er en holistisk helhedstræning – en træning for både krop og sind.

Træningsformen er en god blanding af ManuVision-træning og yoga, hvor kroppen arbejdes igennem fra top til tå. Alle led løsnes med særlige bevægelser – især fødderne ”fodres med kærlige fodøvelser” og der igennem skabes jordforbindelse. Vejrtrækningen kommer i fokus og der arbejdes med relationen til dig selv gennem udfordrende og dynamiske øvelser og blide yoga-øvelser. Kroppen trænes til at kunne mærke, hvor du spænder op, eks. når livet er svært og giver dig muligheden for at give dig selv mere plads.

Til sidst i træningen arbejdes der med dybe stræk (sommetider to og to øvelser), som gavner og påvirker meridian-banerne.

Selvkærlig kropstræning:

  • gør dig mere smidig
  • stimulerer kredsløbet
  • giver større kropsbevidsthed
  • styrker kroppens ydeevne
  • træner nærværet til dig selv

Næste hold starter tirsdag den 25. oktober 2022

Spændinger og blokeringer

Behandling med Zone- og kropsterapi kan løsne dine spændinger og blokeringer i krop og sind.

Bestil tid, klik her.

Kunne du tænke dig Manuvision i din klub eller forening?

Jeg kommer gerne ud til Jeres forening eller hvis du/I kan samle min. 10 deltagere til et forløb med ManuVision-træning.

Det kan både være i dag- eller aftentimerne.

Fredericia Løbeklub:

“Vi i Fredericia Løbeklub er en stor flok glade motionister, der bruger masser af tid på at løbe på landevejen og i skoven. Men mange af os er ikke smidige i led og muskler og vi får ofte ikke opvarmet og afspændt godt nok.

Derfor inviterede vi Jane ud i klubben til en ugentlig manuvisiontræning for ca. tilmeldte 20 løbere, hvor successen er gentaget på 3. sæson.
Træningen har bestået af mangeartede øvelser og stillinger, som løbere aldrig har været i og som tydeligvis løser op for stivhed i kroppen og arbejder med smidighed og styrke.

Et fantastisk supplement til løb og god træning til hele kroppen for enhver.

Vi håber, at vi kan kan få Jane ud igen til vintersæsonen.

Mange glade løbehilsner fra Fredericia Løbeklub”