MENU
LUK MENU

Indre Barn-terapi

Du bærer erfaringer og tillærte mønstre fra din barndom og opvækst med dig gennem hele livet. Nogle gange støtter de dig andre gange forstyrrer de dig og byder dig at handle anderledes end du egentlig gerne vil. På den måde griber følelserne hele tiden ind i din hverdag og de kan være meget svære at “være med” og “få styr på”.

Fysiske symptomer kan ændre sig til det bedre
Når vi går med det gennem længere tid, sætter følelserne sig måske som fysiske blokeringer og overbelastninger i kroppen. Det gør ondt! Men i virkeligheden handler det måske om små eller store følelser som griber forstyrrende ind i vores hverdag. Her kan indre-barn-terapi øge bevidstheden om, hvad der er på spil og afhjælpe dine handlemønstre – og så bliver der ofte plads til at de fysiske symptomer ændrer sig til det bedre.

Erfaringer, følelser og oplevelser fra din barndom påvirker dit voksenliv

Grundlæggende er alt hvad du føler og mærker i voksenlivet et spejl af det “indre barns” følelser. Når jeg behandler dig med indre-barn-terapi, bliver du opmærksom på, hvordan erfaringer og oplevelser fra din barndom kan påvirke dit nuværende liv, både opfattelsen af dig selv, men også, hvordan du agerer i relationer.
Under selve behandlingen, får du kontakt med den lille pige/dreng, du var engang og kommer til at adskille dig fra de følelser dit lille barn har i sig kontra den voksne person, du er i dag.

Giv dig selv omsorg
Ingen af os kan ændre fortiden, men vi kan lære at være med det, der er sket også selvom, det er traumatiske hændelser. Vi kan prøve at forstå vores handlemønstre, og vi kan lære at tage os selv i hånden/tage omsorg for os selv. Dernæst bliver der plads til tilgivelse og mulighed for at tage ejerskab for dit eget (voksne) liv.

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..

Den bedste gave til mig selv

“I Dec. 2016 konsulterede jeg Jane for første gang efter anbefaling af en god bekendt. Jeg var i en situation, hvor jeg var sygemeldt med stress. Jeg havde svært ved at mærke mig selv både fysisk og mentalt.
Under mit stressforløb har jeg benyttet mig af flere tilbud, men mine behandlinger hos Jane har gjort en betydende forskel og hun har været et afgørende anker i min vej tilbage til en normal hverdag.
Jane har en helt speciel evne og et mod til at arbejde med krop og sind på en meget respektfuld måde. Hvilket har betydet for mig, at selvom det indimellem har gjort ondt både fysisk og mentalt, under og efter – kommer jeg tilbage, fordi hun gør netop den forskel, jeg har brug for.
At jeg har konsulteret Jane, er den bedste gave jeg har givet mig selv.”

Janne Børgesen