MENU
LUK MENU

Lider du af senfølger?

Senfølger kan være voldsomt hæmmende. Jeg vil gerne forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg har haft klinikken Pluszonen.dk siden 2013 med Zoneterapi og Kropsterapi og nu akupunktur. Jeg har de sidste 3 år studeret TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) på AkupunkturAkademiet https://akupunkturakademiet.dk/ og blev RAB Akupunktør i november 2020 (Registreret Alternativ Behandler).

 

Jeg har valgt at læse overbygningen på AkupunkturAkademiet og er i gang med mit projekt om senfølger.

For at kvalificere dig til projektet er der følgende kriterier:

Kriterierne for deltagelse i projektet:

  • Du skal have haft virusen eller en mutation af denne.
  • Du skal være under 50 år gammel.
  • Du må ikke lide af kroniske sygdomme (daglig receptpligtig medicinindtag f.eks. blodtrykssænkende medicin).
  • Du skal være feberfri mindst 3 uger inden opstart af projektet.
  • Du skal have mindst én senfølge. Det behøver ikke være senfølger, som sundhedsstyrelsen nødvendigvis har beskrevet, men egne oplevede senfølger.
  • Du skal kunne modtage behandling 1- 2 x ugentlig i dagtimerne mellem kl. 9-17 (10 behandlinger i alt, varighed mellem 45-60 min).
  • Du skal kunne afsætte tid til interview med diverse spørgsmål før første behandling og efter sidste behandling. Varighed mellem 30-60 min.
  • Modsat det normale krav fra Sundhedsstyrelsen, hvis man ønsker hjælp fra de nye senfølger- klinikker, behøver du IKKE at have haft senfølger i mere end 3 måneder for at være med.
  • Og vigtigt, du skal have stor lyst til at være en del af mit projekt og hvor det vil kræve evt. små som større livsstilsændringer.

Disse kriterier betyder ikke, du ikke kan hjælpes, hvis du har senfølger. Hvis du fx. er ældre end 50 år gammel, kan du stadig få hjælp, bare ikke i dette projekt. Du er selvfølgelig velkommen til at booke tid i klinikken alligevel.

Ønsker du at blive en del af projektet sparer du kr. 3.500 og skal kun betale kr. 1.500 mod normalt kr. 5000  i øvrigt kan det være, at din sundhedsforsikring kan dække beløbet.

Jeg søger Fondsmidler til projektet og har indtil videre modtaget 5000 kr, så måske det ender med at blive helt gratis at deltage, men jeg kan ikke garantere noget!

Er du interesseret i at deltage i projekt om senfølger?

Så starter vi med en kvalificerende telefonsamtale, for at være sikre på, at projektet er det rette for dig. Skriv til mig med titlen Senfølger via https://pluszonen.dk/kontakt/