MENU
LUK MENU

Oscillationsakupunktur

Lider du af allergi (høfeber/ pollenallergi, støvallergi, fødevarerintolerancer, husdyr-allergi mm.) og/eller angst, så er oscillationsakupunktur et forsøg værd!
Oscillation betyder svingninger og behandlingen er udviklet af den tyske Prof. Dr. Harald Gumbiller.

Hvad er Oscillationsakupunktur?
Kort fortalt er Oscillationsakupunktur 5 nåle der sættes i:
1) Yin-tang (mellem øjenbrynene)
2) Thalamus/nedre Lunge i NADA (i hvert øre).
3) Epifysen (i hvert øre).
Disse punkter har forskellige virkeområder:
Direkte forbindelse til porten til bevidstheden, beroliger Shen/sjælen, gavner næsen, gavner immunforsvaret og lungerne, “giver slip,” åbner sanseorganerne, påvirker nervus vagus, uddriver allergen, hjælper med at gribe “qi” og “uddrive Vind,” gavner hovedet og øjnene.
En ledning forbinder Thalamus-punkterne og selve behandlingen varer 20-25 min. men der afsættes ialt 60 min. til at stille diagnose. Der gives ca. 4 behandlinger med 2-3 ugers interval. Behandlingerne gives gerne om efteråret, hvor lungerne, ifølge Kinesisk Medicin, har sit tidspunkt.

 

Hvorfor virker det overhovedet?

Rigtig mange – faktisk en fjerdedel af alle i Vesten lider af en eller anden form for allergi. Hvis allergien er udløst af et chok eller traume (det kan være et gammelt chok eller traume, som ikke huskes med bevidstheden, men i kroppen), kan denne behandling både virke på allergi og angst pga. punkternes kombination og ledningen, som giver svingningerne.
I bund og grund er det en meget simpel behandling med stor effekt – og har ofte effekt nu og her.
Jeg vil meget gerne afhjælpe dine gener.

Bestil tid online her

Tidsbestilling sker online og du kan gøre det, lige når det passer dig.

Bestil tid her..