MENU
LUK MENU

ManuVision- træning er en holistisk helhedstræning – en træning for både krop og sind.

Kroppen arbejdes igennem fra top til tå. Alle led løsnes med særlige bevægelser – især fødderne ”fodres med kærlige fodøvelser” og der i gennem skabes jordforbindelse. Vejrtrækningen kommer i fokus og der arbejdes med relationen til dig selv gennem udfordrende og dynamiske øvelser. Kroppen trænes til at kunne mærke hvor du spænder op, eks. når livet er svært og giver dig muligheden for at give dig selv mere plads.
Til sidst i træningen arbejdes der med dybe stræk (sommetider to og to øvelser), som gavner og påvirker meridianbanerne.

ManuVision- træning:

  • gør dig mere smidig
  • stimulerer kredsløbet
  • giver større kropsbevidsthed
  • styrker kroppens ydeevne
  • træner nærværet til dig selv

Manuvision-træning gennem hele foråret
(Tilmeldingsfrist er den 1. februar 2020)
ManuVision-træning gennem foråret starter den 6. februar 2020 kl. 19-20.30 i Middelfart Yoga center Teglgårdsparken 116, stuen (Fænøsundhuset) 5500 Middelfart.

Ialt 13 x træning. Pris: kr. 1.200,-. Drop-in, (hvis der er plads) kr: 115,- pr. gang. Skriv og hør om der er plads.

Træningsdatoer i foråret:
Februar 6. (gratis), 20., 27.
Marts 5., 12.,19., 26.
April 2., 16., 23., 30.
Maj 7., 14.

Trænger du til at arbejde din krop igennem fra top til tå? Føler du dig ufleksibel, spændt, har du ondt i kroppen, går du og kæmper med mentale udfordringer eller kan du lide at mærke dig selv, så kan det være, ManuVision-træning lige er noget for dig! ALLE kan være med – det er dig og dine grænser/begrænsninger, der arbejdes med og ikke sidemandens!

Medbring tøj du kan bevæge dig i samt en yogamåtte og tæppe, hvis du har. Kontakt mig, hvis du har spørgsmål, eller kom og prøv en anderledes motionsform.

OBS: Du må gerne give din plads væk til en du kender, hvis du selv er forhindret til en eller flere træninger.

Spændinger og blokeringer

Behandling med Zone- og kropsterapi kan løsne dine spændinger og blokeringer i krop og sind.

Bestil tid, klik her.

Manuvision i klubben?

Jeg kommer gerne ud i din klub eller forening. Her er erfaringer fra Fredericia:

Vi i Fredericia Løbeklub er en stor flok glade motionister, der bruger masser af tid på at løbe på landevejen og i skoven. Men mange af os er ikke smidige i led og muskler og vi får ofte ikke opvarmet og afspændt godt nok.
Derfor inviterede vi Jane ud i klubben til en ugentlig manuvisiontræning for ca. tilmeldte 20 løbere, hvor successen er gentaget på 3. sæson.
Træningen har bestået af mangeartede øvelser og stillinger, som løbere aldrig har været i og som tydeligvis løser op for stivhed i kroppen og arbejder med smidighed og styrke.
Et fantastisk supplement til løb og god træning til hele kroppen for enhver.
Vi håber, at vi kan kan få Jane ud igen til vintersæsonen.

Mange glade løbehilsner fra Fredericia Løbeklub